Dirk Vehent
Dirk Vehentbas, gitaar, keyboard, backing vocals
Dirk is fan van Crowded House en Joe Jackson. Zijn eerste LP was de soundtrack van de musical Jesus Christ Superstar. Aan tafel is hij zot van salades en zijn lievelingsdrank is tonic ­čÖé
Je kan hem geregeld treffen op festivals en concerten, kijkt voetbal bij Kings FC Erotica en leert zijn dochter viool spelen.
Luc Bonnaerens
Luc Bonnaerenszang, iets anders kan ik niet
Luc houdt van vele muziekjes: disco, Van Morrison, The Waterboys, Coldplay. Zijn eerste LP was de soundtrack van de film Grease. Voor balletjes gehakt in tomatensaus mag je hem altijd aan tafel roepen.
Een Duvel, Omer of Maredsous 6┬░ dragen zijn voorkeur weg.
In zijn vrije tijd kookt hij bij de Hoppescheutjes en is eveneens supporter van Kings FC Erotica, d├ę ploeg van Lokeren!
Lieven Mari├źn
Lieven Mari├źngitaar en soms ne keer bas
Lieven is opgegroeid en lichtjes grijs geworden met new wave, punk, postpunk, indie, shoegaze, … Zijn eerste plaat was Still van Joy Division. Het kwijl komt uit zijn mond gelopen bij het serveren van Biber Dolma (groene paprika’s, gevuld met een gekruide mengeling van gehakt, rijst en overgoten met zure tomatenroomsaus, mmmm)
Chimay 8 graden gaat er ook altijd in.
Naast gitarist is hij ook multi-instrumentalist en speelt hij nog blokfluit en accordeon. Als hij geen muziek speelt of beluistert dan heeft hij zijn wandelschoenen aan en stapt hij door bos, berg en dal.
Filipe Van Hecke
Filipe Van Heckegitaar
Filipe gaat los op puren disco, Fun Lovin’ Criminals, Foo Fighters en Queens of the Stone Age, maar heeft ook een boontje voor Frank Sinatra. Zijn eerste plaat was iets van Elvis maar zijn all time favorite is “Paard in de gang” van Andr├ę Van Duin. Hij heeft zijn kalfszwezeriken graag op een bedje van …
Voorts verzamelt hij gitaren en whisky en tegen veel Jupiler zegt hij ook geen neen.
In zijn vrije tijd houdt hij van “sozelaasing” en af en toe een caf├ębezoekje.
Ulrich Mathys
Ulrich Mathysdrums en backing vocals
Ulrich zijn muzieksmaak hangt af van het moment. Zijn eerste LP was de klassieker Nevermind van Nirvana. Hij woont wel niet meer in Lokeren maar zijn favoriete gerecht is nog steeds paardenworsten met friet, een Lokers streekgerecht dat alleen Morrissey niet lust.
Verder houdt hij van het echte spul, Coca-Cola, kom dus niet af met iets dat er op trekt. In zijn vrije tijd is hij vooral met muziek bezig en niet alleen met slagwerk, wekelijks blaast hij ook nog op wat koper.